Nieuwe aanmelding
Home Nieuws Beste oud-leerling
Beste oud-leerling E-mailadres
De ervaring leert dat oud-leerlingen geïnteresseerd blijven in het reilen en zeilen van het Koning Willem ll College (en haar voorgangers c.q. RSG ‘Koning Willem ll’, Koning Willem II Lyceum, Koninklijke HBS ‘Willem ll’ en Rijks-HBS ‘Willem ll’). Ook wordt de school regelmatig benaderd met het verzoek gegevens te verschaffen over ex-klas- en schoolgenoten ten behoeve van de organisatie van een reünie. Deze zijn in de regel niet actueel voorradig. Het lijkt ons daarom verstandig de contacten met oud-leerlingen te verstevigen. Dit willen we bereiken door:
  • een database samen te stellen met daarin ‘up-to-date’ gegevens van oud-leerlingen;
  • de leden van die database via de mail actuele informatie over de  school te verschaffen.

Op deze manier moet het mogelijk zijn

  • betere en meer actuele informatie te verschaffen over school en ex-schoolgenoten;
  • het organiseren van reünies te vergemakkelijken;
  • bij grote en kleine evenementen en op allerlei ander vlak de hulp in te roepen van oud-leerlingen (b.v. voor gastlessen, lezingen, verstrekken van informatie, stageplaatsen, meeloopdagen, beroepsvoorlichting e.d..)

Wil je je registreren in het adressenbestand klik dan hier. Pas na registratie is het mogelijk de gegevens van andere oud-leerlingen in te zien. Als zich in de loop der tijd veranderingen in jullie situatie voordoen graag deze doorgeven via de eigen profielpagina.

We zouden ook graag zien dat jullie bijgevoegde vragen beantwoorden om te inventariseren waar bij jullie zoal behoefte aan bestaat.

Voor wijzigingen in het bestand, log in met je email en wachtwoord, en ga naar je profielpagina om je gegevens aan te passen.

Voor meer informatie Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Home
Nieuws
Contact
Hulppagina
Terug naar www.willem2.nl
U kunt hier inloggen: